DISCACCIÓ 1

discaccio1 cuadrat

Anki Toner escull per aquesta acció uns pocs elements portàtils de la seva col.lecció particular per mostrar-nos com funcionen, i perquè. Tots ténen en comú que es basen en el principi de reproducció fonogràfica agulla-disc, però de segur que mai haureu vist uns aparells com aquests. Entrarem dins d’un món molt diferent, que ens canviarà la idea que teníem fins ara del fet de punxar i escoltar un disc. És un plaer i un honor que comptem amb una persona així per estrenar les jornades DISCaCCIÓ.

L’Anki té una bio extensa, però perquè tingueu una idea aquí faig un resum.

Va nèixer a Barcelona l’any 1964, i es defineix com a músic, comentarista, col.leccionista i estudiós de la part fosca de la relació entre música i propietat intelectual.

Ha estat membre dels grups Superelvis, Ankitoner Metamars i The Ignotoner. Actualment fa concerts sota el nom de File Under Toner, en els quals dissecciona el soroll de fons dels discs de vinil. Porta un dels netlabels més veterans del pais, Hazard Records, que aquest any compleix 15 anys. Ha publicat llibres sobre Blues i Hip-Hop.

Ha fet tallers i conferències a diversos llocs dins i fora de l’Estat («Plunderphonics Reciclaje Sonoro», «Ruido de Superficie. El final de la música», «Coincidencia, adaptación y plagio en la música pop» …), i ha comisariat exposicions formades per parts de la seves col.leccions: Gramophonia a La Casa Encendida (Madrid), Pedalant Pel Tauler al Museu de la Joguina de Figueres (Girona), i l’última i espectacular Gramofònia Lúdica Discs/Jocs/Atzar a l’Espai Cultura de Sabadell (Barcelona).

Molta més informació a la pàgina oficial d’Anki Toner http://www.ankitoner.com

NOTA DE PREMSA DISCACCIO 1 CATALÀ

NOTA DE PRENSA DISCACCIO 1 CASTELLANO

INFO PRESS DISCACCIO 1 ENGLISH

Anuncio publicitario
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s