DISCACCIÓ

discaccio cuadrat general

DISCaCCIÓ és el nom genèric d’una sèrie d’accions organitzades per Marcos Juandó, de Discos Juandó, en las que la base és sempre el disc fonogràfic en el seu concepte més ampli.

Les accions les porten a terme persones amb experiència en diversos camps que han estat vinculades amb el món del disc des d’angles molt diferents, i que han aportat noves visions en aquest àmbit. Col.leccionistes de suports inusuals de reproducció, discs fets amb materials inèdits, discs de formes inusuals, accions sonores amb discs, apropament a conceptes clàssics amb demostracions in situ, tot hi té cabuda en aquestes jornades, que pretenen ser dinàmiques, lúdiques i artístiques a parts iguals.

La durada de cada DISCaCCIÓ és d’una hora aproximadament, i ténen lloc al Ginger, local a la Plaça Sant Just de Barcelona, en dates diferents, però que sempre són un dissabte a les 18:00h. Las dates concretes són anunciades mes a mes al blog de Discos Juandó discosjuando.wordpress.com .

Les entrades per a cada DISCaCCIÓ, de 5 euros cadascuna, han de ser recollides i abonades presencialment a Discos Juandó, carrer Lluna 27 de Barcelona, de dilluns a divendres de 17:00 a 21:00h. L’aforament és limitat, de manera que només hi hauran 40 entrades disponibles per a cada DISCaCCIÓ.

La data de la primera DISCaCCIÓ és el 22 de febrer de 2014.

NOTA DE PREMSA DISCACCIO GENERAL CATALÀ

NOTA DE PRENSA DISCACCIO GENERAL CASTELLANO

INFO PRESS DISCACCIO GENERAL ENGLISH

Anuncio publicitario
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s